Brochure / nieuws

 

Kunst4daagse Bronckhorst 2020                                                                                        21 mei t/m 24 mei

 

December 2020,

Beste geïnteresseerde kunstenaar of (oud)deelnemer van de Kunst4daagse Bronckhorst,

Je kunt je weer inschrijven voor de Kunst4daagse. Dat kan t/m 15 januari. Hiervoor gaat je naar de home pagina en klik je op de button “Meld je aan”.

Om deelname aan de kunst4daagse nog aantrekkelijker te maken voor de individuele kunstenaar, bedraagt het inschrijfgeld sinds 2019 €45,- (exclusief btw) per individueel deelnemende kunstenaar. Daar staat tegenover dat iedere deelnemende kunstenaar een eigen vermelding met foto krijgt in de brochure en op de website. M.a.w. het maakt niet uit of je alleen, met zijn tweeën of drieën exposeert op een adres/locatie. Iedere kunstenaar moet zich individueel inschrijven en krijgt de daarbij behorende exposure.

Er is één uitzondering: het inschrijfgeld voor een bestaand collectief van kunstenaars dat zich ook zo presenteert (bijv. een schildergroep, beeldhouwgroep) en commerciële kunstgaleries (dus geen kerken en gelegenheidsgaleries) bedraagt € 150,- (exclusief btw). Zij krijgen daarvoor ook slechts één vermelding/foto in de brochure en op de website.

Aandachtspunten bij de aanmelding:

  • Let er op dat je maximaal 400 lettertekens hebt voor het invoerveld “tekst over kunstenaar”. Dit is inclusief spaties en leestekens. Tip: praat over jezelf in de derde persoon. Bijvoorbeeld: “Sanne houdt van tekenen”. Dat is mooier dan “Ik houd van tekenen”. En zorg dat er geen fouten in staan, zodat mensen enthousiast worden om naar jouw werk te komen kijken.
  • We vragen je ook foto’s door te sturen via het aanmeldformulier. Voor in de brochure vragen we 1 liggende foto (verhouding 4:3 of in pixels 1024:768), met veel contrast (rond de 1 Mb). Zorg ervoor dat het een scherpe, duidelijke foto is, zodat je werk er mooi uitkomt. Voor de website mag je 6 foto’s insturen (zowel liggend als staand).
  • Op het aanmeldformulier staat een rubriek “correspondentiegegevens”. Hier vul je de gegevens in waar de factuur naar gestuurd moet worden. Voor een bestaand collectief zullen dit de gegevens van de contactpersoon zijn en voor de individuele deelnemer zijn eigen gegevens.
  • Na aanmelding ontvang je per email een nota met alle gegevens in verband met betaling. Ook ontvang je een mail met een link waarmee je tijdens de inschrijfperiode te allen tijden uw ingestuurde foto’s nog kan aanvullen of aanpassen.

De tekst en de foto’s worden op de website geplaatst na betaling van het inschrijfgeld. Let er op dat je aanmelding pas definitief is na betaling.

Als je vragen hebt met betrekking tot het aanmeldformulier dan kun je mailen naar ons kunst4daagse mailadres: info@kunst4daagsebronckhorst.nl

Wij zijn gehouden aan een strakke planning om de fietsroutes, kaartmateriaal, brochure en website op tijd af te hebben. Wij vragen hiervoor je begrip en medewerking.

 

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Kunst4daagse Bronckhorst 2020

 

Han van Oosterbos: Coördinatie (06 53188605)

Hilda Nijman: Secretaris

Liesbeth Romeijn: PR

Luc Bakker: Webmaster/ sociale media

Anneke Groot Roessink: Sponsoring, advertentieacquisitie

Sigrid Verbruggen: Brochure

 

Wij gebruiken je e-mailadres uitsluitend om je te informeren over de Kunst4daagse. Mocht je hier geen prijs op stellen, laat het ons weten en we verwijderen je uit ons bestand.

 

 

Bekijk hier de digitale brochure van 2019