Brochure / nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws.

 

 

 

 

Kunst4daagse Bronckhorst 2020

 

Beste oud-deelnemer aan de Kunst4daagse Bronckhorst en geïnteresseerde kunstenaars,

Het is weer zover. Na de succesvol verlopen Kunst4daagse van vorig jaar (meer deelnemende kunstenaars en meer bezoekers) is de werkgroep Kunst4daagse Bronckhorst gestart met de voorbereidingen voor de Kunst4daagse 2020.

De veertiende Kunst4daagse zal plaatsvinden van Hemelvaartsdag 21 mei t/m zondag 24 mei 2020.

De Kunst4daagse Bronckhorst is een uniek evenement door het grote aantal deelnemende kunstenaars en de grote variatie in aanbod van bereikbare en betaalbare kunst. De combinatie van een breed aanbod aan beeldende kunst – verspreid over dorpen, een stadje en het buitengebied – en de prachtige landschappelijke omgeving van Bronckhorst, is voor de vele bezoekers een unieke ervaring.

Deelname aan de Kunst4daagse staat open voor zowel professionele als amateur kunstenaars in alle kunstdisciplines. Enige voorwaarde is dat de locatie waar geëxposeerd wordt in de gemeente Bronckhorst is.

De inschrijving start in december. Je ontvangt daar nog een aparte uitnodiging voor. Wel kun je vanaf nu alvast kenbaar maken dat je belangstelling hebt om deel te nemen per e-mail info@kunst4daagsebrockhorst.nl

 

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Kunst4daagse Bronckhorst

 

Wij gebruiken je e-mailadres uitsluitend om je te informeren over de Kunst4daagse. Mocht je hier geen prijs op stellen, laat het ons weten en we verwijderen je uit ons bestand.

 

 

 

Bekijk hier de digitale brochure van 2019