Opening

Geachte deelnemer en genodigde,

De Kunst4daagse in de gemeente Bronckhorst wordt voor de elfde keer georganiseerd en gehouden van 25 mei tot en met 28 mei 2017.

De werkgroep Kunst4daagse en de Stichting Kunst&Cultuur Bronckhorst nodigen u van harte uit voor de opening van de Kunst4daagse:

* op woensdag 24 mei om 17.00 uur

* in wijngaard “ Um D’n Olden Smid” Keijenborgseweg 31 in Velswijk

Ook dit jaar zijn wij erin geslaagd boeiende en afwisselende routes samen te stellen, waarlangs een grote verscheidenheid aan kunstwerken te zien en te bewonderen is. Tijdens de Kunst4daagse gaat het om het beleven van kunst en het verbinden van mensen door middel van kunst, terwijl en passant het buitengewoon mooie cultuurlandschap van onze gemeente aan den lijve ervaren kan worden.

In het verlengde daarvan staat ook de opening in het teken van verbinden en beleven, d.w.z. kennis maken, elkaar ontmoeten, uitwisselen van ervaringen met andere exposanten in een ontspannen sfeer en lommerrijke omgeving. Wij beloven daarom geen toespraken, hooguit een kort openingswoord, waarna u in de gelegenheid wordt gesteld deel te nemen aan een kleine wijnproeverij. Wijnboer Jan Jansen zal u inwijden in de geheimen van zijn wijngaard en de bijzondere wijnen die deze voortbrengt, waarna uw zintuigen het verdere werk moeten doen. Ook kunt u genieten van de eigentijdse boerentuin en het kleurenpalet van de siertuin.

Graag zien wij u bij de opening,

Namens de werkgroep Kunst4daagse en de Stichting Kunst&Cultuur Bronckhorst,

Han van Oosterbos